Frisör lund

   svt nyheter play 1 Comments

frisör lund

Hos oss får du professionell service med det senaste inom klippning, hårvård och färg. Vi har koll på de hetaste hårtrenderna och kan ge den bästa stylingen till dig som trendmedveten. Välkommen till någon av våra duktiga frisörer, du hittar oss på Södergatan 42 i Lund, vi tar emot både drop in och tidsbeställning. Eller. Menu. [SKULT]. Salonger · Lund · Malmö · Jönköping · Växjö · Stockholm · Umeå · Frisörskola · Anmälan · Utbildning · Stortorget Lund · Behandlingar · Varumärken · Blogg Salonger · Blogg Skolan · Jobba hos oss · Om oss · Vår historia · Press. 3 maj Frisör Lund - Centralt belägen salong på Klostergatan i Lund. Vi har tidsbokning, drop-in och internetbokning. Även studentrabatt på al.

Frisör lund - finns

Produkter Vi arbetar enbart med noga utvalda hårprodukter och färger. Capa frisörer Bredgatan 11 21 Lund. Vi är 6 frisörer varav 1 är trainee på nivå 2. Vidare behandling med rätt produkt hemma är att rekommendera. Vissa dagar har vi kvällsöppet. En riktigt djupverkande keratinbomb som varar i ca  veckor. Välkommen till Lisa Frisör!

Frisör lund - taxichaffisar dubbelkr

Certifieringen blir alltså vår garanti som frisörer och för dig som kund för att du ska veta vad du får. Det går även bra att boka tid online. För dig med klåda, irritation, mjäll eller andra hårbottenproblem kan vi erbjuda en behandling för att återställa balansen i hårbotten och en skön skalpmassage. Hållbarheten är längre än vid en toning. Keratinbehandling Vårdande behandling för dig med frissigt, torrt och glanslöst hår. Vi har alltid de senaste tidningarna att erbjuda och till sist får du koppla av med en skalpmassage i våra massageschamponeringar. Keratinbehandling Vårdande behandling för dig med frissigt, torrt och glanslöst hår. Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Ett säkert val är alltid en salong med de bästa omdömen. Vissa dagar har vi kvällsöppet. Välkommen till Lisa Frisör! Profesionell produkter telia kontant förlänger resultatet. Även - vattendrag frisör lund

Frisör lund Video

hv14 hårvisning 2016 polhemskolan Lund