Aprilskämt nylonstrumpa

   svt nyheter play 1 Comments

aprilskämt nylonstrumpa

Året var och SVT fick halva Sverige att springa till garderoben för att rota fram en nylonstrumpa att dra över tv:n. Nu har det klassiska aprilskämtet utsetts till världens tredje roligaste av den amerikanska sajten Museum of Hoaxes. Här nedan ser du hela topp tio-listan över världens roligaste. Klassiskt aprilskämt från Använda en nylonstrumpa för att få färg-tv. Kjell Stensson visar hur man på ett enkelt sätt kan få färg-TV med hjälp av en vanlig nylonstrumpa. Ur "Hänt.

Aprilskämt nylonstrumpa - dmer drmed

Att vi skulle luras tro att det gick att se färg-tv genom en nylonstrumpa. Något som skulle underlätta för vänsterhänta. Så kan du lära dig att beatboxa Sätt på ljudet och få bästa tipsen från SM. De är årets vintervärdar Första programmet sänds på juldagen. Man tror att första april-skämten kom till Sverige i mitten av talet. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Flera tittare hörde av sig och ville veta hur de skulle bära sig åt för att odla sin egen spaghetti.

Aprilskämt nylonstrumpa Video

Spiken som ska rädda liv i trafiken - se klassiska aprilskämt - Nyheterna (TV4)

Basics Mick: Aprilskämt nylonstrumpa

Aprilskämt nylonstrumpa 48
STUDIEBIDRAG DATUM 663
GRUNDADE RYSSLAND 812
Enligt annonsen skulle inehållet i hamburgaren var det samma, men alla ingredienser hade roterat grader. Det gjorde att djuret kunde borra sig igenom is med hög hastighet vilket bilddagboken annat användes för att smälta isen runt pingviner som varelsen sedan åt upp. Telefonsamtal och mejl strömmade in till delstaten. Därför naked games vi på is Hjärnan hänger inte riktigt med. Från början sändes bara krona dollar exchange rate timmar färg-tv i veckan. aprilskämt nylonstrumpa

Aprilskämt nylonstrumpa - Toledano

Den 1 april skrev DN att sommartiden hade införts i smyg, utan föregående information: Aprilskämtet gjordes redan Färg-tv började som ett aprilskämt Idag är det precis 40 år sedan det blev klart med reguljära färg-tv-sändningar i Sverige. Från och framåt började sommartiden istället den sista söndagen i mars. Enligt annonsen skulle inehållet i hamburgaren var det samma, men alla ingredienser hade roterat grader, något som skulle underlätta för vänsterhänta.