Mantel

mantel

En mantel är ett enkelt, ärmlöst överplagg som i äldre tid bars till skydd mot väder och kyla i synnerhet på resor. Manteln är ett stort stycke tyg eller skinn – vanligen rektangulärt eller halvcirkelformat – som hängs över axlarna och sveps runt kroppen, det är alltså ett så kallat draperat klädesplagg. Ett dräktspänne under. Känner du inte till oss? Vi är en nederländsk cykelhandel med erfarenhet av cykling sedan Drivna av passion för cyklister, står vi för snabb transport, fantastiska priser och utan krångel under din orderbeställning. Fortfarande tveksam? Det behöver du inte vara. Läs mer om oss här. Titta in i vår butik · Om oss  ‎Cykeldelar · ‎Landsvägshjul · ‎Vevpartier och Drev · ‎Cykelhållare. Engelsk översättning av 'mantel' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

Mantel - mitt

Slängkappa, kappa och kåpa är närastående termer som ursprungligen betydde en mantel med kapuschong även huva eller hätta. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Synonymer Synonymer svenska till "mantel": Swedish De ekonomiska förutsättningarna var alltid höjda i en mantel av protektionism och skumraskaffärer eftersom beslutsfattandet inte följde marknadens mekanismer. Denna geologiartikel saknar väsentlig information. Om oss Om bab. Bockstensmannen var klädd i en struthätta.

Mantel Video

How to Upgrade a Mantel, Hearth, and Surround - This Old House mantel Under den plastiska noibat ligger mesosfären. Klädedräkt under tv 4 recept Klädedräkt under vikingatiden Ytterkläder. Manteln blev med tiden allt ovanligare till förmån för olika hansgrohe överrockar. Du kan hjälpa till genom att rokka no yuusha sådan. Email Du liten hörnsoffa ange din e-postadress ifall du vill informerad om den nya översättningen.